ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

't Koterke en 't Klokhuis

Weversdries 3, 4851 BD  Ulvenhout

Welkom bij 't Koterke en 't Klokhuis

Deze peuteropvang en buitenschoolse opvang zijn in hetzelfde gebouw gehuisvest als basisschool de Klokkebei. We bieden opvang voor kinderen 2 tot 13 jaar. 

Buitenschoolse opvang
076-5045830
klokhuisbso@kober.nl
LRK-nummer: 182613434
Peuteropvang
076-5045830
koterkepto@kober.nl
ma t/m do, 08.30 tot 12.00 u
LRK-nummer: 403060527

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang ’t Koterke (2-4 jaar)

De peuteropvang is gevestigd in de basisschool naast de buitenschoolse opvang. De kinderen hebben hier een mooie buitenruimte om te spelen. Het voordeel van beide opvangvormen zo dicht bij elkaar is de lage drempel naar de buitenschoolse opvang. Kinderen zijn al bekend met de vaste medewerkers, andere kinderen en de ruimtes.

Buitenschoolse opvang 't Klokhuis (4-13 jaar)

De bso en de basisschool maken gebruik van elkaars ruimten. Wat deze bso extra bijzonder maakt, is de samenwerking met de Stilte, het BeweegBuro en de Nieuwe Veste. Samen organiseren we beeldende, muziek-, dans-, en theaterworkshops waar kinderen kosteloos aan mee doen. Kinderen die geen gebruik maken van de buitenschoolse opvang mogen tegen vergoeding aansluiten.

Twee vaste bso medewerkers werken ook als onderwijsassistent op de basisschool en begeleiden de kinderen tijdens de pauze tussen de middag. Vanuit één team wordt gewerkt aan de ontwikkeling van kinderen, deels door onderwijs, deels door een uitdagend aanbod in de buitenschoolse tijd. Bso ‘t Klokhuis vangt kinderen op van: 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

't Koterke en 't Klokhuis
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren