ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

't Kuikenhof

Oosterzelestraat 4, 4826 CJ  Breda

Welkom bij 't Kuikenhof

Midden in de wijk Wisselaar, in basisschool De Wisselaar, vind je voorschool ’t Kuikenhof. Wij bieden activiteiten aan die de ontwikkeling van je kind op alle vlakken optimaal stimuleert. We besteden veel tijd aan de spraaktaalontwikkeling van kinderen. Bij ’t Kuikenhof spelen kinderen van de voorschool en de peuteropvang samen in één groep. Voorschool 't Kuikenhof is alleen toegankelijk voor kinderen vanaf 2,5 jaar met een indicatie vanuit het consultatiebureau. Op de peuteropvang is iedereen vanaf 2,5 jaar welkom.

Voorschool
076-5045769
kuikenhofpto@kober.nl
ma t/m do, 08.15 - 12.00 u & ma/di, 12.45 - 15.15 u
Peuteropvang
076-5045769
kuikenhofpto@kober.nl
ma t/m do, 08.15 - 12.00 u & ma/di, 12.45 - 15.15 u
LRK-nummer: 570702914

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang en voorschool ‘t Kuikenhof (2,5-4 jaar)

’t Kuikenhof heeft twee groepsruimtes en biedt veel speelruimte. De groep is ingericht met hoeken, zodat de kinderen zelf kunnen kiezen waar ze spelen. In de buitenruimte fietsen en spelen de kinderen naar hartenlust. Elke dag besteden we aandacht aan speelwerken, kringgesprekken en gaan we naar buiten. In de groep spelen kinderen van de peuteropvang en de voorschool samen. 

Extra’s

’t Kuikenhof en basisschool de Wisselaar hebben een samenwerkingsverband, genaamd de Wishof. Met gezamenlijke activiteiten en leerprogramma’s stemmen we zoveel mogelijk op elkaar af. Dit maakt de overgang naar de basisschool makkelijker. We betrekken je als ouders graag bij onze activiteiten en de ontwikkeling van je kind. Daarom organiseren we regelmatig ouderbijeenkomsten en krijg je een leerzame opdracht mee naar huis om samen met je kind op een leuke manier bezig te zijn.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

't Kuikenhof
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren