ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

't Olifantje & de Griffioen

Schoolstraat 45, 4841 XC  Prinsenbeek Overblijflocatie: de Griffioen

Welkom bij 't Olifantje & de Griffioen

Op basisschool de Griffioen bieden we peuteropvang (2-4 jaar) en voorschoolse opvang (4-13 jaar). Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Buitenschoolse opvang
076-5419745
kornuitenbso@kober.nl
LRK-nummer: 131830879
Peuteropvang
06-12891900
kornuitenbso@kober.nl
di/do, 08.30 - 12.00 u
LRK-nummer: 831408376
Overblijven
Coördinator: Marleen Vorderman-Dekkers
kbsdegriffioen_overblijven@inos.nl
Tarief: € 2,75

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang ‘t Olifantje

Op de peuteropvang heeft de dag een vaste structuur. Voor de kinderen is dit fijn, het biedt hen duidelijkheid. Als de kinderen binnen komen, mogen ze vrij spelen. Rond 9.30 uur eten we fruit of een koekje en drinken we wat. Daarna spelen we binnen of gaan we naar buiten. Voor we naar huis gaan lezen we samen een boekje en zingen we een paar liedjes. In het dagprogramma houden we rekening met de seizoenen, thema’s en feesten, zoals herfst, kleuren en vormen, Sinterklaas, Kerst of Pasen. 

Voorschoolse opvang de Griffioen

De Griffioen biedt voorschoolse opvang in een lokaal van basisschool de Griffioen. Je kunt hier op maandag, dinsdag en donderdag terecht van 7.30 uur tot 8.45 uur. Heb je opvang nodig na school of in de vakantie? Dat bieden we aan op twee andere locaties in Prinsenbeek: bij  de Kornuiten aan de Kapittelhof 2 en bij Prinsentuin aan de Straatweide 30.

Tijdens de voorschoolse opvang kunnen de kinderen volop spelen en bieden we diverse activiteiten aan. Ook maken we gebruik van de gymzaal van de school. Om 8.30 uur gaan we naar buiten.

Overblijven de Griffioen

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren