ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

't Olifantje & de Griffioen

Schoolstraat 45, 4841 XC  Prinsenbeek Overblijflocatie: de Griffioen

Welkom bij 't Olifantje & de Griffioen

Peuteropvang ’t Olifantje en buitenschoolse opvang de Griffioen vind je onder één dak met basisschool de Griffioen. Wel zo makkelijk en vertrouwd voor je kind! Wij vangen hier kinderen op van 2-13 jaar. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Buitenschoolse opvang
06-30401070
griffioenbso@kober.nl
LRK-nummer: 131830879
Peuteropvang
06-12891900
olifantjepto@kober.nl
di/do, 08.30 - 12.00 u
LRK-nummer: 831408376
Overblijven
Coördinator: Marleen Vorderman-Dekkers
kbsdegriffioen_overblijven@inos.nl
Tarief: € 2,95

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang ‘t Olifantje (2-4 jaar)

Op de peuteropvang heeft de dag een vaste structuur. Voor de kinderen is dit fijn, het biedt hen duidelijkheid. Als de kinderen binnen komen, mogen ze vrij spelen. Rond 9.30 uur eten we fruit of een koekje en drinken we wat. Daarna spelen we binnen of gaan we naar buiten. Voor we naar huis gaan lezen we samen een boekje en zingen we een paar liedjes. In het dagprogramma houden we rekening met de seizoenen, thema’s en feesten, zoals herfst, kleuren en vormen, Sinterklaas, Kerst of Pasen. 

Buitenschoolse opvang de Griffioen (4-13 jaar)

Bij De Griffioen kun je terecht voor en na school en tijdens vakanties. We zitten in basisschool de Griffioen. De bso bestaat uit twee groepen voor kinderen van 4 - 8 jaar en één groep voor 8+ kinderen (TOP-groep). 

Tijdens de voorschoolse opvang kunnen de kinderen volop spelen en bieden we diverse activiteiten aan. We brengen de kinderen naar school.

Bij de naschoolse opvang kan je kind na school heerlijk bij ons spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Eerst eten en drinken we samen wat en daarna kiezen de kinderen zelf waar ze graag mee willen spelen. Binnen kunnen we ravotten in het gymzaal, buiten spelen we op het schoolplein of in de speeltuin in de wijk. De TOP-groep maakt gebruik van de keuken van de school voor kook- en bakactiviteiten. 

De TOP-groep is open op maandag, dinsdag en donderdag. Omdat er op vrijdag minder kinderen aanwezig zijn voegen we alle groepen van de bso samen. Heb je op woensdag voorschoolse opvang nodig? Dan ben je welkom bij de Kornuiten aan de Kapittelhof 2. 

Overblijven de Griffioen

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Extra's

Heb je weinig tijd ’s ochtends? Dan is onze (gratis) ontbijtservice misschien iets voor jou. De kinderen die vóór 8 uur aanwezig zijn bij de voorschoolse opvang kunnen voor schooltijd aanschuiven voor een gezond en voedzaam ontbijt. Vooraf opgeven is niet nodig. Handig toch?

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren