ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Tuyen Verwaal

Roerdomp 46, 4872 PM  Etten-Leur

Welkom bij Tuyen Verwaal

Welkom bij mij thuis als gecertificeerd gastouder van Kober kinderopvang. Ik draag met veel plezier zorg voor de ontwikkeling van jouw kind. Persoonlijk, dichtbij en altijd afgestemd op jouw wensen.

Gastouder
Klik hier voor de website
LRK-nummer: 287923812

Hier kun je ons vinden

Over Tuyen

Ik ben Tuyen Verwaal, getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen (2012 en 2014).

Gastouderopvang ‘t Toverklasje is een gezellige, kleine, flexibele opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Oudere broertjes en zusjes kan ik in overleg buitenschoolse opvang bieden.

Wij wonen in de Roerdomp in Etten-Leur, in een gezellige ééngezinswoning met afgesloten ruime achtertuin, voorzien van dubbele schommel, een leuk speelhuis en glijbaan voor de kinderen. Ook hebben wij fietsen, loopauto’s, een step en een kinderwip staan.

Een goede dagindeling en regelmaat vind ik erg belangrijk. Ook buitenspelen speelt bij ons een grote rol. Dit kan een picknick zijn, een wandeling naar de bakker, maar ook lekker spelen buiten of een broodje eten in de tuin.

Ik probeer zoveel mogelijk te kijken naar de behoeftes van de kinderen en daar op in te spelen, zodat ieder kind de aandacht krijgt die het verdient. Ik vind het belangrijk dat kinderen aan het einde van de dag een leuke dag hebben gehad en dat ze graag de volgende keer met plezier naar mij toe komen.

Opvangdagen

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag (07:00 uur tot 18:00 uur)

Kom je een keer kijken?

Wil je weten of er plaats is bij deze gastouder? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren