ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Taxandriatuin

Gilzeweg 12, 4861 AT  Chaam

Welkom bij Taxandriatuin

Taxandriatuin vind je in het SKAC gebouw in de dorpskern van Chaam. Wij vangen hier kinderen op van 4 tot 13 jaar. We delen het pand met peuterspeelzaal Ikke, de openbare bibliotheek, Stichting Kulturele Activiteiten Chaam en het Streekmuseum. 

Buitenschoolse opvang
06-11018384
taxandriatuinbso@kober.nl
@KoberChaam
LRK-nummer: 201589102

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang Taxandriatuin (4-13 jaar)

Bij bso Taxandriatuin kun je lekker ontspannen, maar je hoeft niet stil te zitten! Er is namelijk genoeg te doen. Is je kind echt een buitenkind? De bso maakt gebruik van het schoolplein als buitenspeelplaats. Hier hebben zij volop de ruimte om te spelen. Bij regen verplaatsen we naar de danszaal in het Taxandriagebouw. Zo blijven we actief! Behalve sport en spel organiseren we meerdere malen per jaar andere workshops waar je kind zonder extra kosten aan mee kan doen, zoals bijvoorbeeld kick-fun en beeldend bezig zijn met klei. In de zomervakantie verblijven we een weekje op de camping. Bso Taxandriatuin brengt en haalt kinderen van de volgende school:

Extra

We maken het je graag makkelijk. Laat je kind gezellig een warme maaltijd mee eten aan het einde van de dag. Zo houd je thuis tijd over voor andere dingen! De maaltijden zijn van ’t Vershoekske uit Baarle-Nassau.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Taxandriatuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren