ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Tettertuin

Breeschot 18, 4847 EW  Teteringen

Welkom bij Tettertuin

Deze buitenschoolse opvang vind je een gezellige en multifunctionele ruimte in de Nutsbasisschool Teteringen. We bieden opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. 

Buitenschoolse opvang
06-13108627
tettertuinbso@kober.nl
LRK-nummer: 764044552

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang Tettertuin (4-13 jaar)

De bso is een veilige en vertrouwde plek voor kinderen van de Nutsbasisschool. We zijn erg nauw verbonden met school, maar hebben wel onze eigen huiselijke ruimte in de school. Hierdoor voelen kinderen zich meteen thuis. De kinderen spelen ook heerlijk in de aula en ook buiten is veel ruimte beschikbaar, voor kinderen die van buiten spelen houden!

Zit jouw kind niet stil bij het horen van muziek? Dat komt goed uit! In samenwerking met met Dansschool Fuse gaat jouw kind aan de slag met zijn motoriek en ritmegevoel. Samen lekker bewegen op muziek met de nieuwste danspasjes. Maar niet alleen dansen komt aan bod bij onze bso. Sport, techniek, natuur, huiswerk maken of lekker niks doen. Het kan en mag allemaal! Bso Tettertuin vangt op maandag, dinsdag en donderdag kinderen op van: 

Op woensdag en vrijdag zijn de kinderen welkom bij buitenschoolse opvang de Stee.

Extra’s

We werken heel nauw samen met de Nutsbasisschool Teteringen voor een ‘doorgaande lijn’. Zo stemmen we onze visie, activiteiten en thema’s op elkaar af. We delen materialen en lopen heel makkelijk bij elkaar binnen. We zijn er echt samen voor ‘onze’ kinderen.
We maken het je graag makkelijk: we brengen je kind naar de zwemles of andere sportclubs. In samenwerking met Dansschool Fuse geven we danslessen en bijvoorbeeld bootcamp en streetdance. Kom jij straks kijken naar de eerste voorstelling? 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren