ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Tik Tak

Vlaanderenstraat 56, 4826 AH  Breda

Welkom bij Tik Tak

Je vindt ons in basisschool De Wisselaar in de Hoge Vucht. De bso werkt ook samen met de dichtbij gelegen basisschool het Noorderlicht. Op de bso bieden wij opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang Tik Tak (4-13 jaar)

Bij bso Tik Tak vangen we kinderen voor en na schooltijd op. In de gezellige ruimte is er voor alle leeftijden veel te beleven. Spelletjes, knutselen, lezen, chillen; de kinderen kiezen zelf hoe zij de middag willen besteden. Ook het grote buitenspeelplein biedt veel mogelijkheden om lekker te rennen, fietsen en voetballen na een lange schooldag. Regelmatig gaan we ook op pad. Bso Tik Tak brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Extra’s

Op woensdag- en vrijdagmiddag is er geen school. Omdat we dan de hele middag de tijd hebben, organiseren we vaak een grotere, gezamenlijke activiteit samen met bso B.B. Bommel. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Tik Tak
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren