ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Tompouce

Pastoor Pottersplein 12, 4815 BC  Breda

Welkom bij Tompouce

Op loopafstand van school vind je bso Tompouce in het Belcrumhuis, midden in de wijk de Belcrum. Hier vangen we kinderen op van 4 tot 13 jaar. Met een team van enthousiaste medewerkers zorgen wij voor een warme plek waar kinderen optimaal worden uitgedaagd. 

Buitenschoolse opvang
076-5045802
tompoucebso@kober.nl
@KoberbsoTompouce
LRK-nummer: 891987034

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang Tompouce (4-13 jaar)

Na een schooldag is het heerlijk vertoeven bij bso Tompouce. De locatie is ingericht met verschillende hoeken. Je kunt er lekker ontspannen, maar samen met leeftijdsgenootjes is er ook van alles te ondernemen. Speel een potje tafelvoetbal, ga knutselen, huttenbouwen of gewoon even chillen en een boek lezen in de zitzakken. 

Kinderen zijn creatief. We betrekken ze daarom bij het organiseren van onze activiteiten. We koken, timmeren of tuinieren. Net waar we op dat moment zin in hebben! Buiten hebben we een heerlijke tuin waar we ons goed kunnen verstoppen, lekker vies kunnen worden en voetballen. Ook gaan we regelmatig op pad in de wijk en spelen we in het park of de nabijgelegen speeltuin. 

Bso Tompouce brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Extra’s

Op maandag bieden we leuke sportlessen aan in de gymzaal. Ook kan je kind aan het eind van de dag een gezonde warme maaltijd bij ons eten, wel zo gemakkelijk! 

Op deze locatie vind je ook peuteropvang de Belhameltjes voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Tompouce
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren