ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Tompouce

Pastoor Pottersplein 12, 4815 BC  Breda

Welkom bij Tompouce

Onze buitenschoolse opvang zit in het Belcrumhuis, midden in de wijk de Belcrum. Wij vangen hier kinderen op van 4 tot 13 jaar. Met een team van jonge en enthousiaste medewerkers zorgen wij voor een warme plek waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Op deze locatie vind je ook peuteropvang de Belhameltjes voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar.

Buitenschoolse opvang
076-5045802
tompoucebso@kober.nl
@KoberbsoTompouce
LRK-nummer: 891987034

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang Tompouce (4-13 jaar)

Dansen, theater, hutten bouwen, voetballen op de buitenspeelplaats of gewoon even rustig lezen, bij voor- en naschoolse opvang Tompouce kiezen kinderen zelf wat ze willen doen. Samen met de kinderen organiseren we vaak activiteiten zoals bakken, timmeren en tuinieren. Ook gaan we regelmatig gezellig naar het dichtbijgelegen park of de speeltuin. Bij Tompouce voel je je snel thuis en zijn er altijd vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen! Bso Tompouce brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Peuteropvang de Belhameltjes (2,5-4 jaar)

Peuters leren en ontdekken van alles bij de peuteropvang. Samen zingen we liedjes, we doen spelletjes, we maken puzzels en knutselen. Elke dag gaan we ook naar buiten. Op de uitdagende buitenspeelplaats met een fietsbaan, verstophoekjes en een grote zandbak is veel te beleven. Aan de hand van thema’s stimuleren we de ontwikkeling van de kinderen, zodat ze straks goed voorbereid aan de basisschool beginnen.

Extra’s

Op maandag, dinsdag en donderdag bieden we leuke sportlessen aan. Om het je makkelijk te maken kan je kind aan het eind van de dag een gezonde warme maaltijd bij ons eten. Zit je kind op zwemles? Daar brengen we je kind graag kosteloos naar toe op dinsdag en donderdag. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Tompouce
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren