ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Top bso Bijentuin

Azurietdijk 89, 4706 BM  Roosendaal

Welkom bij Top bso Bijentuin

Deze buitenschoolse opvang ligt in de wijk Kortendijk. We zijn goed bereikbaar, doordat we op loopafstand van alle basisscholen in de wijk zitten. Wij vangen hier kinderen op van 8 tot 13 jaar. 

Hier kun je ons vinden

Top buitenschoolse opvang Bijentuin (8-13 jaar)

Kinderen van 8 jaar en ouder zijn toe aan meer verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en ruimte, maar willen natuurlijk ook nog gewoon met vrienden en vriendinnen spelen. Dat kan bij top bso Bijentuin. De bso ruimte, die je op de bovenverdieping vindt, is ingedeeld in hoeken met spelmaterialen voor kinderen van 8 jaar en ouder. Op het grote buitenspeelveld leven de kinderen zich heerlijk uit. Daarnaast zijn we ook regelmatig te vinden bij het grasveld, voetbalveld en de speeltuin in de buurt. Top bso Bijentuin brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Extra’s

Bso met talent! Medewerkers met een talent voor bijvoorbeeld schilderen, theater en sport komen regelmatig naar de bso en verzorgen kosteloos een workshop. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Top bso Bijentuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren