ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Top bso de Toppers

Wikketuin 15a, 4824 PN  Breda

Welkom bij Top bso de Toppers

Je vindt ons op het terrein van voetbalvereniging The Gunners in de Haagse Beemden. De bso ligt centraal in de wijk, vlakbij een basketbalveld, het Cruijff-court, speelweide en de tuinen van de Kapelhof. Dit is een top bso voor kinderen vanaf 9 jaar. 

Buitenschoolse opvang
06-15225582
detoppers@kober.nl
@KoberbsodeToppers
LRK-nummer: 114771194

Hier kun je ons vinden

Top buitenschoolse opvang de Toppers (9-13 jaar)

We zijn veel buiten, proberen verschillende sporten uit en ontdekken samen de natuur. De kinderen hebben inspraak in het programma. Zij weten op deze leeftijd heel goed wat leuk is! We gaan veel met de fiets op pad, zo bereiden we ze alvast voor op de middelbare school. Je kunt ons in Breda overal tegenkomen. Bij een speeltuin, een zwembad of in de bossen. De kinderen komen zelf naar de bso gefietst vanuit de volgende scholen: 

Extra’s

De kinderen komen zelfstandig vanuit school naar de bso. Voordat ze dat doen volgen ze eerst een gedegen fietstraining. Ze leren dan niet alleen hoe ze zelfstandig vanuit school naar de bso kunnen fietsen, maar ook wat te doen als ze bijvoorbeeld een lekke band krijgen. Vanuit basisscholen de Werft en de Hoogakker gaan de fietspaden veilig naar de voetbalvereniging en de bso toe.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Top bso de Toppers
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren