ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Top bso Kamelot

Het Groot Stuk 3, 4741 TX  Hoeven

Welkom bij Top bso Kamelot

Centraal in Hoeven, in brede school UNIEK, vind je top bso Kamelot. Hier bieden wij opvang voor kinderen van 8 tot 13 jaar. 

Buitenschoolse opvang
0165-502063
kamelotbso@kober.nl
LRK-nummer: 321561028

Hier kun je ons vinden

Top bso Kamelot (8-13 jaar)

Top bso Kamelot is een buitenschoolse opvang voor kinderen vanaf 8 jaar. Zij zijn toe aan meer verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, maar willen natuurlijk ook nog gewoon met vrienden en vriendinnen samen zijn. Dat kan bij ons. Naast de ruimte in de school, maken we ook gebruik van het schoolplein, zodat de kinderen zich heerlijk buiten kunnen uitleven.

Top bso Kamelot vangt kinderen op van:

Extra

We bieden regelmatig verschillende soorten workshops aan waar kinderen kosteloos aan mee kunnen doen. Kinderen hebben inspraak op wat we op de bso doen. Regelmatig hebben we daarvoor een kindervergadering. Aan het eind van de dag kan je kind gezellig een lekkere verse maaltijd bij ons eten. Wel zo makkelijk toch?

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Top bso Kamelot
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren