ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Top bso Oost

Nieuwe Inslag 89, 4817 GN  Breda

Welkom bij Top bso Oost

Je vindt onze buitenschoolse opvang vlakbij hockeyclub Push. Hier vangen wij kinderen van 8 jaar en ouder op. Kinderen vanaf 8 jaar zijn toe aan meer verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, maar willen natuurlijk ook nog gewoon met vrienden en vriendinnen samen zijn. Dat kan bij Top bso Oost. 

 

Buitenschoolse opvang
06-13315609
oosttopbso@kober.nl
LRK-nummer: 130934100

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang Top bso Oost (8-13 jaar)

Bij Top bso Oost zorgen we voor een gevarieerd aanbod. Onze sportdocent zorgt wekelijks voor een actief sport- en spelprogramma. Deze geven we binnen, maar ook vaak op ons grote buitenspeelplein. Binnen is alle ruimte voor creativiteit en koken we met de kinderen. Ook verzorgen kinderen een tuintje bij Molenley. Wij stimuleren kinderen in hun zelfredzaamheid. Zo is je kind al goed voorbereid voor de middelbare school. Top bso Oost haalt kinderen op van:

Extra’s

We organiseren regelmatig diverse workshops waar kinderen kosteloos aan mee kunnen doen. Voor de kinderen die daar behoefte aan hebben, bieden wij een fietstraining aan. Kinderen fietsen hierdoor veilig en zelfverzekerd van school naar de bso.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Top bso Oost
  • 'Een plek waar kinderen vol warmte en met een glimlach begeleid worden en zichzelf kunnen zijn.'

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren