ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Top bso Prinsheerlijk

Doelen 13c, 4813 GP  Breda Overblijflocatie: Sinte Maerte

Welkom bij Top bso Prinsheerlijk

Je vindt deze buitenschoolse opvang (bso) in basisschool Sinte Maerte. Kinderen van 8 jaar en ouder kunnen hier na schooltijd terecht voor leuke sportieve en creatieve activiteiten. Heb je opvang voor schooltijd nodig? Dan ben je welkom bij bso Prinsheerlijk, die je tegenover ons gebouw vindt. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Overblijven
Coördinator: Anouk v/d Hurk, Desiree Vermeulen en Jaimy de Koning
06-51257396
kbssintemaerte_overblijven@inos.nl
Tarief: € 2,95

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang Top bso Prinsheerlijk (8-13 jaar)

Prinsheerlijk V is een avontuurlijke buitenschoolse opvang waar ruimte en plezier voorop staan. De locatie heeft een gezellige huiskamer, een prachtige ruime keuken en een grote aula. De keuken is voorzien van alle gemakken; daar koken en bakken we dan ook naar hartenlust. In de aula staan knusse zitjes en een grote tafel om aan te knutselen of om een leuk spel te doen. Op de speelplaats staat het atelier, waar we timmeren, zagen en schilderen. Naast de activiteiten die we op de locatie organiseren, sporten we ook wekelijks in de gymzaal. Ook werken we samen met sportverenigingen uit de omgeving. Zo maken de kinderen kennis met verschillende sporten. Top bso Prinsheerlijk haalt kinderen op van:

Overblijven Sinte Maerte

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Extra’s

Alle bso kinderen volgen bij ons een fietstraining. Zo kunnen we op vrije dagen lekker met de fiets weg. Daarnaast bieden we het hele jaar door verschillende workshops waar kinderen aan mee kunnen doen. Zo is er Djembee, tennis, houtbewerking en dans. Je hoeft hier niet extra voor te betalen. In de vakanties zorgen we voor een avontuurlijk activiteitenprogramma wat we afstemmen met de kinderen.
Ook bieden we incidentele of structurele huiswerkbegeleiding aan. De kinderen kunnen op een rustige plaats hun huiswerk maken en wanneer gewenst hulp vragen aan de medewerkers. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Top bso Prinsheerlijk
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren