ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Top bso Robinson

Van Gaverenlaan 18, 4835 CD  Breda Overblijflocatie: Laurentius

Welkom bij Top bso Robinson

Top bso Robinson vind je in basisschool Laurentius. Hier vangen we kinderen op van 8 tot 13 jaar. Op deze locatie verzorgen wij ook het overblijven.

Buitenschoolse opvang
06-82706791
robinsonbso@kober.nl
LRK-nummer: 187297411
Overblijven
Coördinator: Marga Giesbergen
overblijf@kbs-laurentius.nl
Tarief: € 4,00

Hier kun je ons vinden

Top bso Robinson (8-13 jaar)

Kinderen krijgen bij de top bso meer ruimte, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Zo lopen de kinderen zelfstandig van school naar de bso. Hier gaat wel een looptraining aan vooraf, gegeven door de pedagogisch medewerkers. Een wandeling als deze is een goede voorbereiding op de middelbare school. Bij ons op de bso spelen de kinderen, lezen, kletsen of ondernemen een (sport)activiteit. Daarnaast richten we ons op ontdekkend spelen en leren. We hebben een modern uitgeruste keuken en een grote, ingerichte centrale ruimte. Met activiteiten gericht op toneel, koken, techniek en robotica zorgen we voor een onderscheidend en aantrekkelijk aanbod. Hiermee stimuleren we de zelfstandigheid van de kinderen nog meer.

We helpen kinderen ook in het maken van hun huiswerk. Zo houden ze thuis tijd over voor andere dingen! Wij vangen kinderen op van de volgende scholen: 

Overblijven Laurentius

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers.

Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Extra’s

Bij de top bso mogen de kinderen meedenken en beslissen. Als kinderen samen met ons beslissingen nemen, is de betrokkenheid groter. Zo organiseren we kindvergaderingen, waarin we samen nadenken over het activiteitenaanbod, de aanschaf van nieuw speelgoed, maar bijvoorbeeld ook over de regels. Zo komen we goed te weten wat kinderen willen en belangrijk vinden. En kinderen leren er veel van!

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Top bso Robinson
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren