ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Top bso Zuid

Ploegstraat 89 BS01, 4835 AG  Breda

Welkom bij Top bso Zuid

In het scoutinggebouw in de speeltuin aan de Ploegstraat vind je ook onze buitenschoolse opvang. Hier vangen we kinderen op in de leeftijd van 8 tot 13 jaar. Door de centrale ligging in Breda Zuid is de bso geschikt voor kinderen van veel basisscholen in de omgeving. 

Buitenschoolse opvang
06-51579261
zuidtopbso@kober.nl
LRK-nummer: 649246433

Hier kun je ons vinden

Top buitenschoolse opvang Zuid (8-13 jaar)

Kinderen krijgen bij de Top bso meer ruimte, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Om een voorbeeld te noemen, de kinderen lopen zelfstandig van school naar de bso. Hier gaat wel een looptraining door de pedagogisch medewerkers aan vooraf. Een wandeling als deze is een goede voorbereiding op de middelbare school. Bij ons op de bso spelen de kinderen, lezen, kletsen of ondernemen een (sport)activiteit. We helpen kinderen ook in het maken van hun huiswerk. Zo houden ze thuis tijd over voor andere dingen! Top bso Zuid brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Extra's

We houden ons bij de Top bso veel bezig met kinderinspraak. Als kinderen samen met ons beslissingen nemen, is de betrokkenheid groter. Zo organiseren we kindvergaderingen, waarin we samen nadenken over het activiteitenaanbod, de aanschaf van nieuw speelgoed, maar bijvoorbeeld ook over de regels. Zo komen we goed te weten wat kinderen willen en belangrijk vinden. En kinderen leren er veel van! 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Top bso Zuid
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren