ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Tweesprong

Kapelstraat 15, 4817 NX  Breda

Welkom bij Tweesprong

In basisschool Tweesprong vind je onze voorschool. Tweesprong biedt een goede start en bereidt je kind voor op de basisschool. Voor de voorschool komen alleen kinderen vanaf 2,5 jaar in aanmerking met een verwijzing van het consultatiebureau.

Voorschool
06-13571425
tweesprongpto@kober.nl
ma t/m do, 8.15-12.15 / 13.00-15.00 uur
LRK-nummer: 211553256

Hier kun je ons vinden

Voorschool Tweesprong (2,5-4 jaar)

Op de voorschool bieden we voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Dit is speciaal voor kinderen van 2,5–4 jaar met een doorverwijzing van het consultatiebureau. Onze pedagogisch medewerkers zijn hier speciaal voor opgeleid. In kleine groepjes stimuleren zij spelenderwijs taal- en rekenvaardigheden, motoriek en sociaal emotionele ontwikkeling. Zo is je kind goed voorbereid op de basisschool. 

Extra's

Wij zorgen voor een warme overdracht naar de basisschool. We hebben goede contacten met de basisscholen Tweesprong, Weilust en Fontein. Wel zo fijn voor je kind!

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren