ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Uniek

Het Groot Stuk 3, 4741 TX  Hoeven

Welkom bij Uniek

Centraal in Hoeven, in brede school UNIEK, vind je top bso Kamelot. Hier bieden wij opvang voor kinderen van 4-5 jaar en van 8-13 jaar. 

Buitenschoolse opvang
06-12611191
kamelotbso@kober.nl
LRK-nummer: 321561028

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang Uniek (4-5 jaar)

Spelletjes spelen, knutselen, hutten bouwen, lezen of lekker chillen, bij de bso is er altijd iets te doen en zijn ook altijd vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen. Op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag vangen we hier de kinderen van 4 en 5 jaar op. Op woensdag- en vrijdagmiddag vangen we de kinderen op bij bso Kamelot aan de President van Rijenlaan. Onze pedagogisch medewerkers halen de kinderen op van school. Samen lopen we dan naar de bso. Bso Uniek brengt en haalt kinderen op van:

Top bso Uniek (8-13 jaar)

Top bso Uniek is een buitenschoolse opvang voor kinderen vanaf 8 jaar. Zij zijn toe aan meer verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, maar willen natuurlijk ook nog gewoon met vrienden en vriendinnen samen zijn. Dat kan bij ons. Naast de ruimte in de school, maken we ook gebruik van het schoolplein, zodat de kinderen zich heerlijk buiten kunnen uitleven.

Top bso Kamelot vangt kinderen op van:

Extra

We bieden regelmatig verschillende soorten workshops aan waar kinderen kosteloos aan mee kunnen doen. Kinderen hebben inspraak op wat we op de bso doen. Regelmatig hebben we daarvoor een kindervergadering. Aan het eind van de dag kan je kind gezellig een lekkere verse maaltijd bij ons eten. Wel zo makkelijk toch?

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Uniek
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren