ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Villa Kakelbont, 't Kliedernestje en Kakelkeet 1

De Brug 23, 4881 BH  Zundert

Welkom bij Villa Kakelbont, 't Kliedernestje en Kakelkeet 1

Dit kindcentrum vind je in Zundert. Bij ons vind je alle opvangvormen onder een dak. Wel zo makkelijk en vertrouwd voor je kind en handig voor jou. Wij bieden hier opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Buitenschoolse opvang
076-5045767
kakelkeet1bso@kober.nl
LRK-nummer: 226615765
Kinderdagverblijf
076-5045763
villakakelbontkdv@kober.nl
LRK-nummer: 203028387

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf Villa Kakelbont (0-4 jaar)

Het kinderdagverblijf is kleinschalig van opzet. Hierdoor voelen kinderen zich bij ons meteen thuis. Voor de allerkleinsten hebben we een aparte babygroep van 0 tot 2 jaar. Daarna stroomt je kind door naar de peutergroep. Zo krijgt jouw kind de activiteiten, materiaal en ruimte naar zijn of haar leeftijd aangeboden. De kinderen van de kinderdagverblijf groepen en de peuteropvang spelen ook wel eens samen, in de centrale hal, activiteiten- of snoezelruimte.

Peuteropvang 't Kliedernestje (2-4 jaar)

Spelenderwijs leren de peuters heel veel, ze wennen aan een nieuwe omgeving en leren omgaan met andere peuters. Dat maakt de overstap naar het basisonderwijs een stuk makkelijker.

Buitenschoolse opvang Kakelkeet 1 (4-13 jaar) 

Bakken, creatief bezig zijn, op avontuur, een boek lezen of samen een spelletje doen: bij de bso kan het allemaal. Ook bieden we verschillende workshops en cursussen aan op gebied van spel, natuur, creativiteit en koken. We hebben daarnaast een CIOS stagiaire, die wekelijks sportieve activiteiten onderneemt met de kinderen. 

Door de centrale ligging is er samenwerking met alle basisscholen in Zundert, Achtmaal en Wernhout. Kinderen die in Zundert naar school gaan, begeleiden wij zelf naar de bso. De kinderen uit Achtmaal en Wernhout worden met een taxi opgehaald, altijd met vaste chauffeurs. 

We vangen kinderen op van de volgende scholen:

Extra’s 

Doordat alle opvangvormen in hetzelfde pand worden georganiseerd, is de overstap van kinderdagverblijf naar bso ineens een stuk minder spannend voor je kind. De kinderen blijven in dezelfde vertrouwde omgeving! 
We maken het je graag makkelijk. Je kunt je kind(eren) al vanaf 7.00 uur brengen én bij ons laten ontbijten. Dat scheelt je een hoop tijd toch?

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Villa Kakelbont, 't Kliedernestje en Kakelkeet 1
  • 'Op de Villa beleven ze een leerzame en gezellige dag. Ze komen thuis met veel verhalen en een brede lach.'

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren