ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Vinkenbos

Hertogstraat 11, 4714 BZ  Sprundel

Welkom bij Vinkenbos

Het kinderdagverblijf, de peuteropvang en de buitenschoolse opvang vormen samen met de basisschool brede school Vinkenbos. Op het kinderdagverblijf en peuteropvang bieden wij opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Kinderen van 4 tot 13 jaar vangen wij bij de buitenschoolse opvang op.

Peuteropvang
076-5045826
vinkenbospto@kober.nl
@KoberVinkenbos
ma t/m vrij, 08.15 - 12.15 u
LRK-nummer: 211172352
Buitenschoolse opvang
076-5045826
vinkenbosbso@kober.nl
@KoberVinkenbos
LRK-nummer: 134189358

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf Vinkenbos (0-4 jaar)

Het kinderdagverblijf is kleinschalig van opzet. Hierdoor voelen kinderen zich bij ons meteen thuis. Onze ruimtes zijn groot, zodat er voldoende plek is om lekker te spelen. Ook buiten hebben de kinderen voldoende ruimte op de grote buitenspeelplaats en aan de groep zit een afgeschermde natuurlijke buitenspeelplaats. Voor de oudste kinderen van het kinderdagverblijf hebben we speciale activiteiten in de 3+ groep. 

Peuteropvang Vinkenbos (2-4 jaar)

Spelenderwijs leren peuters heel veel, ze wennen aan een nieuwe omgeving en leren omgaan met andere peuters. Naast de ideale locatie, in de school, draagt de peuteropvang bij aan een optimale voorbereiding op de basisschool. Plezier maken met andere kinderen en samen spelen staat voorop. We kleien, verven, kleuren, plakken, zingen samen en lezen voor. Je peuter ervaart, ontdekt en leert zo iedere dag nieuwe dingen. We hebben de beschikking over twee mooie lokalen, één lokaal delen we met de bso. Buiten spelen we op het ruim opgezette schoolplein of op het speelveld naast het kinderdagverblijf.  

Peuter Plus programma

Vinkenbos heeft een Peuter Plus programma. Met dit programma besteden we extra aandacht aan de Nederlandse taal. Zodat kinderen die dat nodig hebben straks een goede start maken op de basisschool. Als jouw kind in aanmerking komt voor het Peuter Plus programma krijg je, via de verpleegkundige en de arts van het consultatiebureau van Thuiszorg West-Brabant, hiervoor een verwijzing.

Buitenschoolse opvang Vinkenbos (4-13 jaar)

De bso zit in hetzelfde gebouw als basisschool Vinkenbos. Kinderen lopen binnendoor naar de bso. Zit jouw kind op basisschool Maria Goretti of de Willebrordusschool? Dan brengen en halen we de kinderen naar/van de bso. Buiten spelen we op de grote buitenspeelplaats. Bij slecht weer gaan we naar de grote gymzaal. Op de bso verdelen we kinderen naar leeftijd. Zo hebben we een mini bso voor de 4- tot 8-jarigen en een top-bso voor kinderen van 8 jaar en ouder. Bso Vinkenbos brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Extra's 

Voor ouders hebben we coffee to go en voor de kinderen lekkere verse warme maaltijden. Zo houd je thuis tijd over voor andere dingen. Heb je behoefte aan flexibele opvang? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Vinkenbos
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren