ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Vissentuin

Burg. Serrarislaan 32, 4835 LH  Breda

Welkom bij Vissentuin

Wij zitten in basisschool Dr. De Visser. We vangen kinderen op van 4 tot 6 jaar. 

 

 

Buitenschoolse opvang
06-53967504
vissentuinbso@kober.nl
LRK-nummer: 108500226

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang Vissentuin (4-6 jaar)

De bso heeft een eigen lokaal, in samenwerking met de kleuterklassen. De ruimte en het aanbod van speelgoed is helemaal afgestemd op de vier- tot zesjarigen.Heb je opvang nodig op woensdagmiddag of vrijdag? Dan kun je terecht in de andere locatie van Dr. De Visser aan de Viandenlaan. Daar vind je bso Petteflet. Is je kind ouder dan 6, dan gaat het ook naar deze locatie. 

De pedagogisch medewerkers organiseren volop activiteiten voor de kinderen. Door onze plek in de school kunnen we ook altijd gebruik maken van de grote buitenspeelplaats. 

In het gebouw aan de Viandenlaan, waar zowel basisschool Laurentius als Dr. de Visserschool in zitten, maken we gebruik van twee grote gymzalen. Hier is voor de kinderen dan ook volop keuze om aan een gevarieerd sportaanbod mee te doen. Van balspelen tot dans, acrogym en nog veel meer. Onze sportdocent begeleidt de kinderen. 

Bso Vissentuin vangt kinderen op van: 

Extra's

We maken het je graag gemakkelijk. Red je het 's ochtends niet om de kinderen naar school te brengen? Wij bieden op deze locatie opvang aan vóór schooltijd op maandag, dinsdag en donderdag. Jij bent op tijd op je werk en de kinderen op tijd op school. Goed geregeld! 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren