ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Vlindertuin

Zandoogjes 9, 4814 SB  Breda

Welkom bij Vlindertuin

Ons kindcentrum vind je in Centrum Zandoogjes, vlakbij basisschool de Boomgaard. Hier bieden we opvang voor kinderen van 0 tot 9 jaar. In Centrum Zandoogjes werkt ook Amarant aan dagbesteding aan kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Het Vitalis college biedt een leerweg aan mogelijk toekomstige pedagogisch medewerkers.

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf Vlindertuin (0-4 jaar)

De groepen zijn voor kinderen van 0 tot 4 jaar, dat betekent dat kinderen gedurende 4 jaar in dezelfde groep, met dezelfde pedagogisch medewerkers worden opgevangen. Onze ruimtes zijn groot, zodat er voldoende plek is om lekker te spelen. Ook buiten hebben de kinderen veel speelruimte in de ruime tuin. In de buurt maken we vaak leuke uitstapjes.

Buitenschoolse opvang Vlindertuin (4-9 jaar) 

De groepen zijn ingedeeld naar leeftijd: 4 tot 5,5 jaar, 5,5 tot 7 jaar en 7 tot 9 jaar. De kinderen kunnen kiezen uit verschillende speelruimtes. Zo kunnen ze sporten of dansen in de gymzaal, knutselen in de knutselhoek en naar hartenlust buitenspelen in een grote tuin aan de achter- en zijkant van het gebouw. Bij Vlindertuin krijgen kinderen letterlijk de ruimte! In onze grote moestuin helpen kinderen van de bso mee om allerlei lekkere groenten, kruiden, bloemen en fruit te laten groeien. En met al die groenten en kruiden, maken we heerlijke verse soep, pesto van de basilicum of gewoon voor elke dag een stukje rauwkost. Kinderen vanaf 9 jaar gaan naar de top bso van Vlindertuin in basisschool de Boomgaard.

Bso Vlindertuin brengt en haalt kinderen van de volgende school:

Extra's 

We maken het je graag gemakkelijk. Daarom kan je kind bij ons alvast warm eten. Als je een abonnement hebt op de Boerschappen boodschappenbox, is het mogelijk om deze bij ons te laten bezorgen, zodat je 'm mee kunt nemen als je je kind ophaalt. Red je het 's ochtends niet om de kinderen naar school te brengen? Wij bieden op twee locaties opvang aan vóór schooltijd. In bso Vlindertuin, handig als je ook een kind naar het kinderdagverblijf brengt. Maar ook in basisschool de Boomgaard vangen we je kind graag vanaf half 8 op. Jij bent op tijd op je werk en de kinderen op tijd op school. Goed geregeld! Heb je behoefte aan flexibele opvang? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Vlindertuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren