ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Vlindertuin, de Boomgaard

Iepepage 2 A, 4814 TW  Breda

Welkom bij Vlindertuin, de Boomgaard

In basisschool de Boomgaard bieden wij buitenschoolse opvang (bso) aan. Vóór schooltijd voor kinderen van 4 tot 13 jaar en na schooltijd voor kinderen vanaf 9 jaar. Kinderen van 4 tot 9 jaar zijn na school welkom bij bso Vlindertuin in Centrum Zandoogjes. 

Hier kun je ons vinden

Voorschoolse opvang Vlindertuin, de Boomgaard (4-13 jaar)

In basisschool de Boomgaard vangen wij vóór schooltijd kinderen van 4 tot 13 jaar op. De kinderen worden vervolgens door de medewerkers naar de klas gebracht. Heb je ook een kind op het kinderdagverblijf Vlindertuin? Dan kan je kind vóór school op maandag, dinsdag en donderdag ook terecht in bso Vlindertuin in de Zandoogjes. Onze medewerkers brengen je kind dan op tijd naar school. Wel zo makkelijk! 

Naschoolse opvang Vlindertuin, de Boomgaard (9-13 jaar)

De oudste kinderen van de bso, van 9 tot 13 jaar, vangen we ook na schooltijd op deze locatie op. Kinderen van 9 jaar en ouder zijn toe aan meer verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en ruimte, maar willen natuurlijk ook nog gewoon met vrienden en vriendinnen spelen. Daarom zorgen we voor leeftijdsgerichte activiteiten in het hiervoor ingerichte lokaal in De Boomgaard. In de vakanties zoeken we leeftijdgenoten op van de Kober bso's in Princenhage. We trekken er regelmatig op uit met de fiets waarvoor alle kinderen een fietstraining krijgen.

Bso Vlindertuin, de Boomgaard vangt kinderen op van de volgende school:

Extra's 

We maken het je graag gemakkelijk. Zo kun je op aanvraag al vanaf 7.00 uur opvang bij ons afnemen. Ook kun je gebruik maken van de extra’s die we bij bso Vlindertuin in de Zandoogjes bieden. Vraag ons hier gerust naar, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren