ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Vondel & Villa Vondel

Vondellaan 44, 4707 AG  Roosendaal

Welkom bij Vondel & Villa Vondel

Peuteropvang Vondel en buitenschoolse opvang Villa Vondel vind je in basisschool Vondel in de wijk Tolberg/Kroeven. Wij vangen kinderen van 2 tot 13 jaar op. 

 

Buitenschoolse opvang
06-57588390
villavondelbso@kober.nl
@KoberTolberg
LRK-nummer: 196202668
Peuteropvang
06-57588390
vondelpto@kober.nl
ma t/m vrij, 08.30 - 11:50 u
LRK-nummer: 193130634

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang Vondel (2-4 jaar)

Kinderen van twee jaar staan vaak te trappelen om de wereld te verkennen. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Alle zintuigen staan op scherp. Hét moment om je kind te helpen basisvaardigheden te ontwikkelen. Bij peuteropvang Vondel krijgt je kind de kans om op ontdekking te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. We laten je kind dat op z’n eigen manier doen, in z’n eigen tempo. Maar wel binnen een groep. Onze pedagogisch medewerkers ondersteunen dit groepsproces. Spelenderwijs leert en groeit je kind. Het raakt vertrouwd met een nieuwe omgeving en leert omgaan met andere kinderen. Voor je het weet is je zoon of dochter klaar om naar school te gaan.

Buitenschoolse opvang Villa Vondel (4-13 jaar)

De bso is verdeeld over twee groepsruimtes en de speelzaal. Hier spelen de kinderen naar hartenlust met al het beschikbare speelmateriaal. De locatie heeft een huiselijke sfeer. Met de basisschool hebben we een goede afstemming, doordat we onder een dak zitten.

Na een lange schooldag is het bij bso Villa Vondel tijd om te ontspannen. Kinderen vermaken zich met creatieve- en constructiematerialen, in de poppenhoek, op de computer of door heerlijk te voetballen op het grote schoolplein. Er is genoeg te beleven en met vriendjes en vriendinnetjes in de buurt, is het op de bso nooit saai. Bso Villa Vondel brengt en haalt kinderen van de volgende school: 

Extra’s

Het talententeam komt regelmatig op bezoek om een workshop te geven. Zo kan je kind kosteloos meedoen aan sport-, kook- en creatieve workshops. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we het je graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Vondel & Villa Vondel
  • 'Op de Villa beleven ze een leerzame en gezellige dag. Ze komen thuis met veel verhalen en een brede lach.'

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren