ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Weidetuin

Draaiboom 12, 4817 WR  Breda

Welkom bij Weidetuin

In de wijk Heusdenhout vind je in basisschool Weilust peuteropvang en buitenschoolse opvang Weidetuin. Wij vangen hier kinderen op van 2 tot 13 jaar. 

Buitenschoolse opvang
076-5045809
weidetuinbso@kober.nl
LRK-nummer: 617791570
Peuteropvang
076-5045809
weidetuinpto@kober.nl
ma/di/do/vrij, 08.30 - 12.00 u
LRK-nummer: 604942680

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang Weidetuin (2-4 jaar)

Op de peuteropvang ontdekt je kind van alles. In de verschillende speelhoeken, zoals de poppenhoek en de bouwhoek, leren de kinderen samen te spelen. Tekenen, verven en kleien stimuleert de creativiteit van de kinderen. Elke dag spelen we ook buiten op het grote schoolplein, waar de peuters alle ruimte hebben om op ontdekkingstocht te gaan. Als je kind vier jaar is, zorgen we voor een warme overdracht naar de basisschool. 

Buitenschoolse opvang Weidetuin (4-13 jaar)

Knutselen, koken, bouwen, spelletjes spelen of met vriendjes en vriendinnetjes chillen na een drukke schooldag; bij de bso kan het. We hebben een aparte ruimte voor de mini’s (4-6 jarigen), een atelier en een huiskamer. Onze sportdocent zorgt wekelijks voor een actief sport- en spelprogramma. Hiervoor gebruiken we de speelzaal, de gymzaal en de buitenspeelplaats. Bso Weidetuin brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Extra’s

Op de bso bieden we regelmatig workshops aan. Daarnaast verzorgt Nieuwe Veste op onze locatie creatieve en culturele lesblokken, waar kinderen van de bso kosteloos aan mee kunnen doen.
Voor de kinderen die daar behoefte aan hebben, geven we een fietstraining. Kinderen fietsen hierdoor veilig en zelfverzekerd van school naar de bso.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Weidetuin
  • 'Een fijne omgeving waar ons dochtertje heerlijk kan spelen en enorm is gegroeid. Hele lieve begeleidsters die elk kind de juiste aandacht en begeleiding geven die ze nodig hebben.'

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren