ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Werveltuin

Raaimoeren 21, 4824 KA  Breda Overblijflocatie: de Werft

Welkom bij Werveltuin

Je vindt onze peuteropvang en buitenschoolse opvang (bso) in basisschool de Werft. We bieden opvang voor kinderen van 2,5 tot 13 jaar. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Overblijven
Coördinator: Marieke van Hemert
06-20213685
kbsdewerft_overblijven@inos.nl
Tarief: € 2,75
Peuteropvang
06-57660660
werveltuinpto@kober.nl
ma/di/do/vr, 08.30 - 12.15 uur
LRK-nummer: 230397001
Voorschool
06-57660660
werveltuinpto@kober.nl
ma/di/do/vr, 08.30 - 12.00 uur & ma/do, 13.00 - 16.00 uur

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang en voorschool Werveltuin (2,5-4 jaar)

Een kind van twee jaar wil de wereld ontdekken. Groei en ontwikkeling van de peuter staan daarom centraal bij peuteropvang Werveltuin. In de school maken we gebruik van een ruimte bij de kleuterklassen. Kinderen raken zo al vertrouwt met de basisschool en de leerkrachten. We zingen en lezen dagelijks en uiteraard spelen we elke dag ook buiten op de speelplaats van de school.

Soms heeft een kind net iets meer ondersteuning nodig bij de taalontwikkeling. Dan bieden wij op de voorschool voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Hier komen kinderen van 2,5 jaar met een verwijzing van het consultatiebureau. De medewerkers bieden je kind volgens de Piramide methode gevarieerde en uitdagende activiteiten aan. Zo stimuleren wij de ontwikkeling van je kind optimaal. Kinderen van de peuteropvang en voorschool spelen samen in de groep.

Buitenschoolse opvang Werveltuin (4-13 jaar)

De Werveltuin zit in een klaslokaal van de school dat volledig is ingericht als bso ruimte. We doen veel bewegingsactiviteiten in de hal en de speelzaal. Op de grote buitenspeelplaats kunnen kinderen volop rennen, klimmen, voetballen en fietsen. 

In elk kind zit een natuurliefhebber. Daarom huren we een volkstuin waarin de kinderen de natuur van dichtbij ontdekken en beleven. Je staat er verstelt van hoeveel kinderen leren door het bijhouden van een eigen tuintje in deze volkstuin. Hoe verzorg je de planten en gewassen en welke beestjes vind je er allemaal en wat doen die zoal de hele dag? 

Bso Werveltuin biedt opvang aan kinderen van: 

Overblijven de Werft

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Extra's

Bij de peuteropvang maken de peuters al kennis met de basisschool, omdat we in de school zitten en veel met elkaar samenwerking. Ook houden we gezamenlijk vieringen. Als je kind 4 jaar is, zorgen we voor een warme overdracht naar de basisschool. Wel zo vertrouwd voor jou en je kind.
Werveltuin maakt deel uit van de Sterke Wijk (een samenwerkingsverband tussen alle Kober bso’s in de Haagse Beemden). De Sterke Wijk organiseert in de vakanties tal van workshops en activiteiten zoals sporttoernooien, schaatsen, bakken, levende gezelschapsspelen en een zomerkamp. Met z’n allen bezig zijn, dat is reuze leuk!

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Werveltuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren