ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Wiebeltuin

Wandelakker 60, 4824 SG  Breda Overblijflocatie: Hoogakker De Wandelakker

Welkom bij Wiebeltuin

Je vindt deze peuteropvang en buitenschoolse opvang (bso) in basisschool de Hoogakker, locatie Wandelakker, in de wijk de Haagse Beemden. We bieden opvang voor kinderen van 2 tot 13 jaar. Op deze locatie kan je kind ook overblijven. 

Overblijven
Coördinator: Patricia Scheepers (onderbouw) en Ursela Roovers (bovenbouw)
overblijf.wa@nbsdehoogakker.nl
Tarief: € 2,95
Peuteropvang
06-20213570
wiebeltuinpto@kober.nl
di/do, 08.30 - 12.00 u
LRK-nummer: 210065448

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang Wiebeltuin (2-4 jaar)

Een peuter van twee wil de wereld ontdekken. Dat kan op de peuteropvang. Je kind leert een nieuwe omgeving kennen en met leeftijdgenoten omgaan. We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van de peuters. Aan de hand van thema’s leren ze woorden en taalspelletjes. Elke dag spelen we ook op de buitenspeelplaats met zandbak van de school. Doordat we onder één dak zitten met de basisschool, nemen de oudste peuters regelmatig een kijkje bij de kleuters groep 1. Zo is je kind al goed voorbereid op de basisschool. 

Buitenschoolse opvang Wiebeltuin (4-13 jaar)

Bso Wiebeltuin heeft twee ruimtes, een voor de mini’s (jongste kinderen) en een voor de maxi’s (oudste kinderen). De naam Wiebeltuin is gebaseerd op bewegen. Daar is bij ons dan ook veel ruimte voor. Op de grote buitenspeelplaats, in de gymzaal of speelzaal: we doen allerlei sport- en bewegingsactiviteiten. Daarnaast koken of bakken we elke week iets met de kinderen. Dat is niet alleen leuk maar ook erg lekker! Bso Wiebeltuin vangt kinderen op van: 

Overblijven Hoogakker De Wandelakker

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Extra´s

We werken nauw samen met school en hebben regelmatig overleg. Zo stemmen we onze thema’s af, zorgen voor een goede overdracht en volgen bijvoorbeeld dezelfde training in onze benadering naar kinderen. 
Wiebeltuin maakt deel uit van de Sterke Wijk (een samenwerkingsverband tussen alle Kober bso’s in de Haagse Beemden). De Sterke Wijk organiseert in de vakanties tal van workshops en activiteiten zoals sporttoernooien, schaatsen, bakken, levende gezelschapsspelen, een zomerkamp. Met z’n allen bezig zijn, dat is reuze leuk!

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Wiebeltuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren