ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Woelwater & Kameleon 2

Karnsberg 1a, 4871 JB  Etten-Leur

Welkom bij Woelwater & Kameleon 2

Kindcentrum Woelwater maakt samen met het onderwijs deel uit van brede school ’t Voortouw in wijk de Keen in Etten-Leur. Dagelijks vangen wij hier kinderen op van 0 tot 13 jaar. Op deze locatie kunnen kinderen van de basisscholen
't Kofschip, Pontus (de Keen) en Toverlaars ook overblijven tijdens de middagpauze.

Peuteropvang
076-5045851
woelwaterpto@kober.nl
@KoberWoelwater
di t/m vrij, 08.10 - 13.30 u
LRK-nummer: 217454355
Buitenschoolse opvang
076-5045850
kameleon2bso@kober.nl
@KoberWoelwater
LRK-nummer: 731722073

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf Woelwater (0-4 jaar)

Ons kinderdagverblijf heeft één verticale groep (0-4 jaar) en één horizontale groep (2-4 jaar). Elke dag is een avontuur bij Woelwater. De groepen zijn vrolijk ingericht en grenzen allemaal aan de grote speelhal. Dát is een fijne ruimte om vrij te spelen! We doen er veel samen; dansen, spelletjes, bouwen. We gaan ook elke dag naar buiten. Je vindt ons dan in de eigen buitenruimte, in het park naast de brede school of op het voetbalveldje in de buurt. We kijken naar de leeftijd en ontwikkeling van je kind en stemmen daar de activiteiten op af. Zo leert ieder kind elke dag veel bij en heeft het veel plezier op Woelwater. Want dat staat voorop. 

Peuteropvang Woelwater (2-4 jaar)

Je merkt dat je peuter toe is aan een nieuwe fase: hij gaat steeds meer op ontdekking uit en is nieuwsgierig naar andere kinderen. De peuteropvang is een fijne plek om de wereld beetje bij beetje te vergroten. We zitten in een lichte ruimte met allerlei leuke hoekjes. Vrij spelen wisselen we af met groepsactiviteiten. Daar leert je kind heel veel van. Kijken naar anderen, wachten op anderen, samen spelen, zingen en delen. 
Peuteropvang is ook nog eens een hele goede voorbereiding op de basisschool. Wel heel handig dat we drie scholen in hetzelfde pand hebben. We maken tijdens de peuteropvang al kennis met de groepen 1 door er een kijkje te nemen.  

Certificaat verkeersveiligheid 

Zowel het kinderdagverblijf als de peuteropvang hebben het certificaat verkeerveiligheid behaald. Elk jaar besteden zij met ouders en kinderen aandacht aan dit onderwerp.

Buitenschoolse opvang Kameleon 2 (4-13 jaar)

De bso is ingedeeld in vijf leeftijdsgroepen. Er is van alles te beleven. Heeft jouw kind zin om mee te doen met een workshop koken, sporten of dansen? Of gaat jouw kind na een schooldag liever vrijspelen? De kinderen bepalen het allemaal zelf. Bij onze bso mag je in alle groepen komen en ook alle materialen gebruiken. Buitenspelen doen we ook veel. Een potje voetballen op het sportveld of klimmen in het park of naar de speeltuin in de buurt. Als het weer het echt niet toelaat, leven we ons uit in de gymzaal van ’t Voortouw. Die leent zich perfect voor allerlei sportactiviteiten. 

Bso Kameleon 2 vangt kinderen op van de volgende basisscholen: 

Overblijven 't Kofschip, Pontus (de Keen) en Toverlaars

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Extra’s

Op het kinderdagverblijf en de bso kan je kind ontbijten. We zijn vanaf 7.30 uur open. Flexibele opvang is bespreekbaar. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Woelwater & Kameleon 2
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren