ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Zeggetuin

Hoefstraat 13, 4735 TA  Zegge

Welkom bij Zeggetuin

Je vindt deze peuteropvang in basisschool Mariadonk, in het centrum van Zegge. Hier bieden we opvang aan peuters van 2 tot 4 jaar. 

Peuteropvang
06-13558181
zeggetuinpto@kober.nl
ma t/m vrij, 08.15 - 12.15 u
LRK-nummer: 100642408

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang Zeggetuin (2-4 jaar)

Op de peuteropvang leren peuters heel veel, ze wennen aan een nieuwe omgeving en leren omgaan met andere peuters. Plezier maken met andere kinderen en samen spelen staat voorop. We kleien, verven, kleuren, plakken, zingen samen en lezen voor. Je peuter ervaart, ontdekt en leert zo iedere dag weer nieuwe dingen. De peuteropvang is een optimale voorbereiding op de basisschool.

Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

Zeggetuin biedt het VVE programma Piramide aan. Met dit programma besteden we extra aandacht aan de Nederlandse taal. Zodat kinderen die dat nodig hebben straks een goede start maken op de basisschool. Als jouw kind in aanmerking komt voor het programma krijg je, via de verpleegkundige en de arts van het consultatiebureau van Thuiszorg West-Brabant, hiervoor een verwijzing.

Extra's

De peuteropvang zit onder een dak met de school. Daardoor zorgen we voor een warme overdracht als je kind 4 jaar is. Wel zo makkelijk en vertrouwd voor jou en je kind. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Zeggetuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren