ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

ZieZo

't Zand 4, 4707 VX  Roosendaal

Welkom bij ZieZo

Kindcentrum ZieZo ligt in de wijk Kortendijk-Nispen. Wij vangen kinderen op van 0 tot 13 jaar. Het gebouw vind je op het schoolplein van Montessorischool ZieZo. In de lichte groepsruimte is veel speelmateriaal beschikbaar voor alle leeftijden. Op het uitdagende schoolplein of op het grote grasveld in de buurt, is alle ruimte om te rennen, fietsen en voetballen. Het bos is ook in de buurt. 

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf ZieZo (0-4 jaar)

In een verticale groep (0-4 jaar) vangt kinderdagverblijf ZieZo je kind liefdevol op. We bieden een uitdagende omgeving waarbij de ontwikkeling van je kind centraal staat. We doen spelletjes, dansen, lezen boeken en gaan elke dag even naar buiten. ZieZo is vooral een plek waar je kind het leuk en gezellig heeft. 

Peuteropvang ZieZo (2-4 jaar)

Je kind is twee en wil de wereld gaan ontdekken. Dat kan bij de peuteropvang. Zingen, voorlezen, muziek maken, verven, knutselen, bouwen, kringspelletjes, dat is een greep uit onze dag. Kortom: spelenderwijs samen leren! Wij bieden ook vroeg- en voorschoolse educatie (VVE) voor kinderen vanaf 2 jaar met een taalachterstand. 

Buitenschoolse opvang ZieZo (4-13 jaar)

Knutselen, bouwen, skeeleren of gewoon chillen met vriendjes en vriendinnetjes, bij de bso kan het. Na een lange schooldag bepalen de kinderen zelf hoe zij hun vrije middag indelen. Er is genoeg keuze in al het speelmateriaal en op de bso is altijd iemand om mee te spelen. Bso ZieZo brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Extra’s

Voor alle leeftijden organiseren we regelmatig workshops, zoals koken, een sport, kinderyoga en muziek op schoot. Voor ouders hebben we coffee to go. Ook voor flexibele opvang kan je bij ons terecht. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we het je graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

ZieZo
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren