ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Zwanehof

Rector Hellemonsstraat 3, 4702 RG  Roosendaal Overblijflocatie: de Vlindertuin

Welkom bij Zwanehof

Je vindt ons in brede school Zwanehof onder een dak met basisschool Vlindertuin. De school is een begrip in de wijk Kalsdonk. Wij bieden opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Samen met de Vlindertuin delen we de mediatheek, de gymzaal en de avontuurlijke buitenspeelplaats. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Buitenschoolse opvang
06-13151027
zwanehofbso@kober.nl
@KoberZwanehof
LRK-nummer: 864052364
Peuteropvang
0165-522977
zwanehofkdv@kober.nl
@KoberZwanehof
ma t/m vrij, 08.30-11.50u / di & do, 08.00-13.00u / wo, 13.00-16.20u
LRK-nummer: 152202857
Overblijven
Co├Ârdinator: Corina van Dis
06-13151027
zwanehofbso@kober.nl
Tarief: € 2,50

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf Zwanehof (0-4 jaar)

We hebben een babygroep (0-2 jaar) en twee peutergroepen (2-4 jaar). Binnen de brede school werken we met de Piramide methode. Deze methode richt zich op de diverse ontwikkelgebieden van kinderen en biedt de mogelijkheid om kinderen, die dat nodig hebben, al op jonge leeftijd ondersteuning te bieden. 

Peuteropvang Zwanehof (2-4 jaar)

Is je kind bijna twee jaar? Dan merk je dat je peuter de wereld wil ontdekken. Dat kan op onze peuteropvang. Spelenderwijs leren de peuters heel veel. We zingen liedjes, doen taalspelletjes, we knutselen, gaan regelmatig op pad buiten de deur. Heeft je kind wat meer aandacht nodig bij bijvoorbeeld de taalontwikkeling? Dat kan met voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Kinderen vanaf 2 jaar met een verwijzing van het consultatiebureau komen hiervoor in aanmerking.

Buitenschoolse opvang Zwanehof (4-13 jaar)

De bso heeft meerdere ruimtes, welke mede door de kinderen zijn ingericht. De nadruk ligt op vrijetijd: lekker spelen of chillen met vriendjes en vriendinnetjes. Ook in groepsverband is er van alles te beleven, zoals workshops op gebied van sport, techniek en creativiteit. Bso Zwanehof brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Overblijven Vlindertuin

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Extra's

Zwanehof biedt meer dan alleen opvang. We werken namelijk samen met veel kindgerichte organisaties en zetten gezamenlijk leuke activiteiten op voor ouders en kinderen. Denk aan een opa en oma week of een interessante ouderavond. Onze openingstijden sluiten aan bij de schooltijden. Is de school gesloten vanwege een studiedag? Dan is de bso open; wel zo handig!

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Zwanehof
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren