ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Kober-app

Dit is het ouderportaal van Kober, een digitaal hulpmiddel voor communicatie tussen ouders en de locatie. Wij willen je graag een zo goed mogelijk beeld geven van wat je kind doet en meemaakt tijdens een dag bij Kober. Natuurlijk hebben we nog steeds persoonlijk contact als je je kind komt brengen of halen en de Kober app helpt ons hierbij.

In de Kober app kun je foto’s bekijken die van je kind gemaakt zijn in de groep of bij activiteiten, berichten van pedagogisch medewerkers lezen en zelf ook berichten sturen. In de loop van de tijd komen daar nieuwe functionaliteiten bij. Het grote voordeel is dat alle informatie altijd beschikbaar is en toegankelijk is via tablet, pc of mobiel. Vanzelfsprekend stellen we hoge eisen aan de beveiliging van de gegevens en de internetverbinding.

Gastouderopvang

Voor het registreren van opvanguren van ieder kind dat je opvangt of het goedkeuren van de opvanguren, klik je op een van de buttons hieronder.

Download de Kober-app

De Kober-app is gratis te downloaden voor Apple en Android

Inloggen overblijven

Klik hier om in te loggen voor het overblijven.

Uren registeren (gastouder)

Via deze link kun je als gastouder je uren registreren.

Uren goedkeuren (vraagouder)

Klik hier om de opvanguren van je kind goed te keuren.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren