ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Kober-app

Dit is het ouderportaal van Kober, een digitaal hulpmiddel voor communicatie tussen ouders en de locatie. Wij willen je graag een zo goed mogelijk beeld geven van wat je kind doet en meemaakt tijdens een dag bij Kober. Natuurlijk hebben we nog steeds persoonlijk contact als je je kind komt brengen of halen en de Kober app helpt ons hierbij.

In de Kober app kun je foto’s bekijken die van je kind gemaakt zijn in de groep of bij activiteiten, berichten van pedagogisch medewerkers lezen en zelf ook berichten sturen. In de loop van de tijd komen daar nieuwe functionaliteiten bij. Het grote voordeel is dat alle informatie altijd beschikbaar is en toegankelijk is via tablet, pc of mobiel. Vanzelfsprekend stellen we hoge eisen aan de beveiliging van de gegevens en de internetverbinding.

Overblijven

Wil je je kind aan- of aanmelden voor het overblijven? Dan kan je gebruik maken van ons online aanmeldsysteem. Zorg er wel voor dat dit doet voor 10.00 uur van de desbetreffende dag.

 

Download de Kober-app

De Kober-app is gratis te downloaden voor Apple en Android.

Inloggen overblijven

Klik hier om in te loggen voor het overblijven.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren