ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Beleef je vakantie bij Kober

Vrijdag 22 juni

De zomervakantie komt er weer aan. Een heerlijke tijd voor kinderen: 6 weken lang genieten van (hopelijk) zon en alleen maar leuke dingen doen! Bij Kober passen we onze activiteiten hierop aan. Want ook in de zomer is er op onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties genoeg te beleven.

Zomervakantie

Workshops volgen, een uitstapje maken en met zomers weer mag een dagje zwemmen natuurlijk niet ontbreken. Een sport en spel dag staat ook regelmatig op het programma. Vaak komen dan meerdere bso’s samen. Of wat te denken van kamperen met al je bso-vrienden en vriendinnen? 

Onze locaties zorgen voor een gevarieerd vakantieprogramma. Vaak heeft elke week een eigen thema en organiseren wij rondom dit thema leuke activiteiten. Dit kan op de locatie zijn of we maken een uitstapje (in de buurt). Alle activiteiten stemmen we uiteraard goed af op de leeftijd van de kinderen.

Nieuwsgierig welke activiteiten jouw locatie organiseert? Vraag het gerust aan de pedagogisch medewerkers op de groep. 

Vakantieopvang

Heb je een 52 weken pakket dan is je kind op contractdagen in alle schoolvakanties welkom. Maar soms heb je meer dagen nodig. Dat is bij Kober geen probleem! Je kunt extra vakantiedagen inkopen. Deze kan je, in overleg met de locatie, inzetten. Vakantiedagen kun je ook kopen als je geen opvang bij ons afneemt. Dat is makkelijk!

Wil je (extra) opvang afnemen in de zomervakantie? Je vraagt dit eenvoudig aan via deze link of neem contact op met het serviceteam op 076 504 56 05.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren