ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Buitenschoolse opvang (bso) Kober weer 100% open voor alle kinderen

Vrijdag 05 juni

Premier Mark Rutte bevestigde het nogmaals in de persconferentie van 3 juni: kinderen kunnen vanaf maandag 8 juni weer alle dagen naar school. Dat betekent ook dat kinderen van 4 tot 12 jaar weer op hun normale, vertrouwde contractdagen en uren naar de bso’s van Kober mogen komen. Er is veel afstemming geweest tussen de scholen en de kinderopvang om school en opvang goed op elkaar te laten aansluiten. 

Nu de bso weer volledig regulier opengaat, zijn we bij Kober ontzettend blij dat we ouders weer kunnen ondersteunen en kinderen in hun ontwikkeling kunnen begeleiden. Voor veel ouders en kinderen wordt het even zoeken naar een ritme. Dat is ook niet zo gek na twaalf weken grotendeels thuisonderwijs, maar Kober is er klaar voor om alle kinderen op hun vertrouwde bso op te vangen. Uiteraard houden we ons hierbij aan de RIVM-richtlijnen en veiligheidsvoorschriften.     

De reguliere openstelling van de bso’s betekent dat per 8 juni de noodopvang stopt. We bieden dan alleen in de avonden en in het weekend nog noodopvang voor ouders die in de zorg werken (tot 1 juli).  

Kober noodopvang beoordeeld met een 8,4 
Sinds 16 maart heeft Kober de noodopvang verzorgd voor ruim 3.000 kinderen van ouders in vitale beroepen per week. Naast de opvang van kinderen van ouders die al klant zijn, hebben we ook opvang geboden aan kinderen van ouders die geen klant zijn bij Kober. We hebben de ouders gevraagd hoe ze de noodopvang hebben ervaren. We kregen een prachtig cijfer: de dienstverlening van Kober tijdens de noodopvang wordt overall beoordeeld met een 8,4. We zijn trots op onze medewerkers, dankzij hen is de noodopvang zo goed verlopen. 

 

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren