ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Dat is wennen!

Naar het kinderdagverblijf; dat is in het begin even wennen voor je baby én voor jou. Bij Kober kinderopvang maken we deze periode graag zo makkelijk mogelijk voor je. Wij vinden het belangrijk dat jij en je kind zich veilig en welkom bij ons voelen. Wat kan je van ons verwachten?

Al voordat de opvang echt start, maken we een afspraak zodat jullie een ochtend kunnen wennen. Zo raakt je kind alvast vertrouwd met de andere kinderen, medewerkers, gewoontes en ruimtes. Wij zorgen ervoor dat er een mandje of kapstok voorzien is van zijn of haar naam. En als je het fijn vindt, dan kan je tijdens de wenochtend bij je kind blijven.

De hele eerste maand van de opvang zien we als wenperiode. In deze weken geven we extra aandacht aan je kind en uitleg aan jou als ouder. We leggen de regels en rituelen uit en laten je veel zien. Verzorgmomenten worden zoveel mogelijk door dezelfde pedagogisch medewerker gedaan. Dat is wel zo vertrouwd voor je baby! Ook voor onze medewerkers is het een periode om kennis te maken met het gezin. De overdrachten zijn wat uitgebreider, zodat we elkaars verwachtingen en wensen kunnen afstemmen. 

Zo zorgen we er samen voor dat je kind zich veilig en vertrouwd voelt bij ons op het kinderdagverblijf. Jij kan met een gerust hart werken of studeren. 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren