ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Fijn nieuws!

Woensdag 22 april

Tijdens de persconferentie gisteren is aangekondigd dat vanaf 11 mei de kinderopvang weer opengaat! Wij zijn blij met dit besluit, want daarmee zetten we een stap in de goede richting. Wij kunnen weer doen wat we graag doen, namelijk kinderen opvangen.

Wat betekent dit?
Vanaf 11 mei is jouw kind weer van harte welkom bij ons op de reguliere contractdagen. De komende periode tot 11 mei gebruiken we om de heropening van onze locaties voor te bereiden. We zullen ouders hiervan op de hoogte houden.  

Gaat jouw kind naar de bso? Basisscholen gaan vanaf 11 mei deels weer open. Wat het deels openen van de basisscholen betekent voor de bso, moet de komende tijd in overleg met het onderwijs en gemeenten helder worden.  

Veiligheid 
In de opvang staan de veiligheid en gezondheid van de kinderen en onze medewerkers voorop. Hierin blijven we de richtlijnen van het RIVM volgen.  

Heb je vragen? Stel ze gerust aan ons. Via je locatie of het serviceteam via telefoon (076) 504 56 05 of e-mail serviceteam@kober.nl. Een antwoord op veelgestelde vragen in deze coronatijd vind je op www.kober.nl/corona.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren