ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Help! Hoe regel ik kinderopvang?

Je zwangerschap is een mooie én spannende tijd. Daar wil je van genieten. Tegelijkertijd denk je misschien ook al na over alles wat je moet regelen voor als de baby er is, zoals kinderopvang. Maar hoe regel je het? We helpen je op weg!

Wanneer kan ik inschrijven?

Je kan je al inschrijven vanaf het moment dat je hebt vastgesteld dat je zwanger bent. Door je op tijd in te schrijven, vergroot je je kansen op een plaats bij een kinderdagverblijf voor je baby. Uiteraard is het belangrijk dat je je goed voelt bij je keuze. Ga gerust bij meerdere locaties langs voor een rondleiding. Lees ook eens onze tips door.

Wat moet ik allemaal al weten als ik mijn kind in wil schrijven?

Het belangrijkste is dat je weet naar welke locatie je je kind wil brengen. Een indicatie van de startdatum is handig, maar we snappen ook dat dat tijdens je zwangerschap nog niet zeker is. Net zoals de (week)dagen. Daarom kun je dit ook na je inschrijving nog doorgeven tot uiterlijk een maand voor de startdatum.

Wat als er een wachtlijst is?

We kijken naar je wensen en mogelijkheden en reserveren een plaats op het kinderdagverblijf van je voorkeur. Het kan voorkomen dat er een wachtlijst is. Ons serviceteam zorgt, in overleg met jou, voor een passende (tussen)oplossing.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op met ons serviceteam via serviceteam@kober.nl of
076 504 56 05. Onze collega's adviseren en vertellen je graag meer over de mogelijkheden. 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren