ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Kober doet mee met de SamenLoop voor KWF, loop je ook mee?

Dinsdag 08 mei

In het weekend van 9 en 10 juni 2018 vindt bij AV Sprint de eerste SamenLoop voor Hoop Breda plaats! Naast optredens, een braderie en activiteiten voor kinderen is er een speciale KinderLoop op zondag 10 juni van 11.00-11.30 uur. Na een welkomstwoord kunnen kinderen zich met deze korte wandeling van 24 minuten ook inzetten voor het goede doel. Ouders die met hun kind in de wandelwagen mee willen doen zijn uiteraard ook welkom!

Meedoen aan de KinderLoop kost 1 euro per kind. Hiervoor krijgt ieder kind iets te drinken met wat lekkers en een bingokaart. Deze kunnen ze op verschillende plekken afstrepen voor bijvoorbeeld een SamenLoop-shirt en een mooie bloem bij de finish.

Ook kunnen ze op de foto met hun favoriete Disney prinses, wordt er leuke muziek gedraaid en zijn er nog meer leuke activiteiten! 

Meld je aan bij een Kober locatie of stuur een mail naar jegeraat@kober.nl! Je ontvangt hierna snel meer informatie en een sponsorkaart! 

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren