ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Kober in actie voor Serious Request

Woensdag 07 december

Kober kinderopvang komt met de kinderen in actie voor 3FM Serious Request. Kinderen (van verschillende leeftijden) gaan zelf aan de slag en zetten een actie op om geld op te halen voor het goede doel. 

Zo hebben bso kinderen onlangs een 24-uurs fietsmarathon gehouden. Een andere bso organiseert een heus KinderKookCafé. Hier koken de kinderen een mooi en lekker menu voor ouders en andere geïnteresseerden. De komende weken volgen nog kerstmarkten op locaties en verkopen kinderen onder andere jaarkalenders en kookboeken. 

Daarnaast zijn er ook al veel statieflessen opgehaald, cupcakes gebakken, vogelhuisjes en vogelvoer gemaakt. De meeste locaties gaan nog door tot en met de week van Serious Request. 

Het Glazen Huis van 3FM Serious Request staat van 18 t/m 24 december op de Grote Markt in Breda. Het ingezamelde geld gaat dit jaar naar landen waar kinderen sterven aan longontsteking. Onder het motto ‘laat ze niet stikken’, probeert het Rode Kruis deze stille killer van jonge kinderen een halt toe te roepen.

<implement: "af_photoreport"> 

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren