ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Kober kinderopvang blijft hoofdsponsor NAC Kidsclub

Donderdag 27 juli

Kober kinderopvang blijft komend seizoen 2017-2018 de hoofdsponsor van de Kidsclub van NAC Breda. Deze week werd daarvoor de handtekening gezet onder het contract. 

Kober kinderopvang heeft meer dan 185 locaties in West-Brabant. Dit zijn onder andere kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvangcentra. Daarnaast biedt zij gastouderopvang en overblijven aan. Kober kinderopvang biedt gemak en ondersteuning aan werkende ouders. Vaders en moeders kunnen onbezorgd naar hun werk omdat Kober een uniek pakket aan diensten biedt, afgestemd op hun specifieke wensen. Zij is de beste partner in de opvoeding en de ontwikkeling van hun kinderen, in nauwe samenwerking met het onderwijs.

Het in Breda gevestigde Kober is al enkele jaren hoofdsponsor van de leukste Kidsclub van Nederland en was in het verleden al verbonden aan de Young Yellow Army. Zo organiseert de sponsor ieder jaar de Kober Cup, een geweldige voetbaldag waar ook spelers van NAC een kijkje komen nemen, en zijn ze betrokken bij verschillende leuke activiteiten. Daarnaast lopen er ook verschillende keren kinderen van Kober kinderopvang mee in de line-up bij een thuiswedstrijd van NAC 1. 

Pauline Schellart, directeur/bestuurder Kober kinderopvang: "Wij zijn er trots op komend jaar weer maatschappelijk partner van de NAC Kidsclub te zijn. Een samenwerking waarin we mooie activiteiten voor de kinderen van Kober en NAC kunnen realiseren. Samen brengen we kinderen in beweging."

Eric Matijsen, commercieel manager NAC Breda: "Het is mooi om te weten dat we met Kober kinderopvang zo'n fijne partner hebben. Beide partijen werken op verschillende manieren samen om er voor de kinderen vaak onvergetelijke activiteiten van te maken. De Kidsclub van NAC zit in de lift en er komen steeds meer leden bij, mede dankzij deze samenwerking. Het komende jaar willen we deze groei doorzetten en deze samenwerking past precies in dat plaatje."

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren