ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Kober kinderopvang neemt SPR over

Donderdag 16 februari

Per 1 maart 2017 gaan 17 peutergroepen van Stichting Peuterspeelzalen Roosendaal (SPR) die gevestigd zijn op de KPO-locaties en 8 peutergroepen die gevestigd zijn op de OBO-locaties in Roosendaal onderdeel uitmaken van Kober kinderopvang. Alle medewerkers van SPR gaan mee over.

Zowel de Ondernemingsraad van SPR als de Ondernemingsraad van Kober kinderopvang hebben positief advies gegeven over de overname van de 25 peutergroepen van SPR door Kober kinderopvang. Ook de Raad van Commissarissen van Kober en de Raad van Toezicht van SPR zijn akkoord. 

De overname van de peutergroepen van SPR en het streven om met KPO en OBO ook in Roosendaal te komen tot integrale kind centra (IKC), is voor Kober een volgende stap in de ambitie om kinderopvang en onderwijs verder te integreren. In een IKC vormen opvang, opvoeding, onderwijs en vrijetijdsbesteding een samenhangend geheel. Het kind en zijn of haar ontwikkeling wordt hierin centraal gesteld.

 

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren