ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Kober stopt met aanbod gastouderopvang

Dinsdag 27 november

Kober kinderopvang biedt vanaf 1 maart 2019 geen gastouderopvang meer aan. Kober kinderopvang stippelde de afgelopen jaren een nieuwe koers uit. Gastouderopvang sluit hier onvoldoende op aan.

Het ideaal van Kober kinderopvang is dat kinderen tussen de 0 en 13 jaar dagelijks naar een alles-in-één plek gaan. Om dit te realiseren, is Kober continu bezig de samenwerking met het onderwijs te versterken. De kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang zitten daarom zoveel mogelijk met het onderwijs samen in één pand. Bij gastouderopvang is het niet mogelijk samen met school de doorgaande ontwikkel- en leerlijn vorm te geven en alles onder één dak aan te bieden. 

De 170 gastouders kunnen hun werkzaamheden voortzetten via een ander gastouderbureau. De kinderen (totaal 850) die ze opvangen, kunnen dan met ze meeverhuizen. Kober begeleidt gastouders en ouders bij het vinden van een gastouderbureau dat bij ze past, om zo de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.  

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren