ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Meivakantie!

Vrijdag 19 april

Het is meivakantie. En hoe leuk is het als je die met veel vrienden en vriendinnen kan doorbrengen? Dat kan op de bso! In de vakanties zorgen we voor extra leuke activiteiten en gaan we vaak op pad.

Voor iedereen leuk

Elke bso heeft zijn eigen vakantieprogramma. Vaak doen we dit in afstemming met de kinderen. Zo is er voor iedereen, ongeacht de leeftijd, iets te beleven! In de meivakantie staat er ook veel leuks op de planning. Van een dagje naar de dierentuin tot sporten en van bakken en koken tot het bezoeken van een museum. 

Voetballen met NAC

Ook organiseren bso’s regelmatig samen activiteiten. Zo strijden er wel 400 Kober kinderen in de meivakantie tegen elkaar tijdens het jaarlijkse voetbaltoernooi. Daar zijn ook NAC spelers bij aanwezig! Ze leren de kinderen extra trics, fluiten de finalewedstrijd en delen handtekeningen uit. 

Actief in het bos

Ook doen veel bso’s mee aan de jaarlijkse Kober Natuurdag. Veel bso kinderen zijn dan samen in het bos voor allerlei leuke activiteiten. 

Daar wil je toch bij zijn?! 

Alleen opvang nodig in de vakantie of een extra dag opvang nodig? Dat kan! Je vraagt dit eenvoudig aan via deze link of neem contact op met het serviceteam op 076 504 56 05.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren