ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Nationale Voorleesdagen 2019

Donderdag 10 januari

Van woensdag 23 januari t/m zaterdag 2 februari zijn de Nationale Voorleesdagen. Ook veel locaties van Kober kinderopvang doen hier aan mee. 

De Voorleesdagen zijn gericht op kinderen van 0 tot 6 jaar met als doel het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Voorlezen of samen een prentenboek bekijken heeft een positief effect op de woordenschat, spelling en tekstbegrip. Bij Kober lezen we daarom altijd veel voor op onze locaties, maar met de Nationale Voorleesdag besteden we er éxtra veel aandacht aan. 

Traditiegetrouw beginnen de Voorleesdagen met het Voorleesontbijt. Vaak lezen speciale gasten tijdens het ontbijt of in de dagen erna aan de kinderen voor. Zo ook bij Kober kinderopvang. Op veel locaties komen de kinderen voor het voorleesontbijt in hun pyjama. Daarnaast organiseren we tijdens de Nationale Voorleesdagen speciale activiteiten die aansluiten bij het prentenboek van het jaar. Het prentenboek van dit jaar is 'Een huis voor Harry', geschreven en geïllustreerd door Leo Timmers. 


Met informatie over de Nationale Voorleesdagen en het prentenboek van het jaar is te lezen op www.nationalevoorleesdagen.nl.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren