ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Samen groeien

Misschien wil je je gezin wel combineren met werk of studie, als de baby er straks is. Kinderopvang is dan een goede oplossing. Als je aan het werk gaat, wil je zeker weten dat je kind in goede handen is. Op de kinderopvang van Kober kun je altijd vertrouwen. Het is een fijne, veilige plek waar we jouw kind met liefde verzorgen en waar het met plezier naartoe gaat.

Ontdekkingstocht

Binnen de kinderopvang krijgt je kind de ruimte om op ontdekkingstocht te gaan. Op z’n eigen manier en in z’n eigen tempo. Maar wel binnen een groep, met andere kinderen. Want door samen te zijn en samen te spelen met leeftijdsgenootjes, groeit en ontwikkelt je baby zich spelenderwijs. 

Veilig en vertrouwd

Bij Kober kinderopvang geven we je kind de liefde, aandacht en zorg die het nodig heeft om te groeien. We bieden een vertrouwde plek en een uitdagende speel- en leeromgeving. Je baby krijgt een eigen plekje in een vaste groep. De pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat je kind zich snel thuis voelt. 

Partner in opvoeding

Kober heeft een frisse kijk op kinderen en de wijze waarop ze opgroeien en leren. We zijn partner in opvoeding. Samen met jou leggen we een stevige basis voor de ontwikkeling van je kind. Ook hebben we aandacht voor jou als ouder. We bieden je gemak, keuze en delen in de zorg. Zodat je met een gerust hart kunt werken of studeren. 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren