ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Vaccineren

Dinsdag 29 november

Afgelopen week is er in het nieuws aandacht geweest voor het opvangen van kinderen in de kinderopvang die het Rijksvaccinatieprogramma niet volgen. Omdat we ons kunnen voorstellen dat hier vragen over zijn, geven we je graag meer informatie over ons beleid. 

Bij Kober kinderopvang vangen we alle kinderen op, ongeacht of zij deelnemen aan het Rijksvaccinatieprogramma. We vragen ouders wel tijdens de intake om op de informatiekaart aan te geven of hun kind wel of niet meedoet aan het vaccinatieprogramma en dus wel of niet is ingeënt. Wij behandelen deze informatie vertrouwelijk. Als er een infectieziekte uitbreekt, kan aan de hand van de leeftijd van kinderen worden opgemaakt in welke fase van vaccinatie zij zich bevinden en of er extra maatregelen nodig zijn.

Wij volgen de berichtgeving en ontwikkelingen rond deze vraag op de voet. Mocht het nodig zijn, dan informeren we je hier verder over. 

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren