ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Werken en aandacht voor je kind, hoe doe je dat?

Maandag 06 april

Werken en aandacht voor je kind(eren): het valt niet mee, maar het wordt wel van je verwacht. . Ben je met 2 ouders thuis? Werk dan om de beurt. Dat werkt effectiever en geeft ook minder stress.

Dreig je te ontploffen? Zoek een rustig plekje op voor een time-out. Bijvoorbeeld het toilet, dat heeft als bijkomend voordeel dat je de deur op slot kunt doen. Bedenk ook dat je huisgenoten ook niet om deze situatie gevraagd hebben. Je partner niet, de kinderen niet en ook de huisdieren niet. Overigens: hebben jij en je eventuele partner een cruciale functie en heb je noodopvang nodig: dan kun je terecht bij een kinderopvang in de buurt. Dit geldt ook voor je collega’s, en ook als ze normaalgesproken geen kinderopvang hebben. Iedereen draagt een steentje bij in deze uitzonderlijke tijd van corona. Kijk voor meer informatie of aanmelden op www.kober.nl/corona-noodopvang.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren