ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Vacatures

Bekijk hier onze actuele vacatures.

dans/sport/kunst/muziek delen met kinderen?

Stages

Zoek je een uitdagende, leerzame en gezellige stageplek? Dan ben je bij ons aan het goede adres!
Klik hier voor meer informatie.

Werken bij Kober

Ben jij onze nieuwe collega?

Samen spelen, samen leren, samen groeien; dat lukt kinderen het best met de juiste begeleiding en ondersteuning. Van jou als professional. Deel je onze pedagogische visie? Kun je er op een positieve en actieve manier aan bijdragen? En vind je het aantrekkelijk te werken in een dynamische organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Voor de professional

We bieden een professionele werkomgeving, met volop kansen om je competenties en talenten te laten zien en te ontwikkelen. Je krijgt een salaris volgens de CAO Kinderopvang. Daarnaast hebben wij een reiskostenregeling woon-werkverkeer. We bieden korting op de opvang van je eigen kinderen. En je kunt met korting meedoen aan bedrijfsfitness. 

Stagiair of vrijwilliger

Wil je stage lopen, of als vrijwilliger aan de slag? Ook dan krijg je bij Kober de kans om je talent te ontwikkelen.

Pedagogisch medewerker

We zijn altijd op zoek naar gediplomeerde pedagogisch medewerkers die enthousiast en gemotiveerd onze visie op kinderopvang delen en graag bij ons willen werken. Ben jij voldoende gekwalificeerd en deel jij onze visie? Kijk dan eens bij de vacatures.

Pedagogisch medewerker invalpool

Maak je als pedagogisch medewerker deel uit van onze invalpool, dan bepaal je zelf je beschikbaarheid. We gaan er wel vanuit dat je minimaal op maandag, dinsdag en donderdag voor ons kunt werken.

Overblijfvrijwilliger

Vind je het leuk om mee te helpen met het overblijven? Kijk dan hier voor meer informatie. 

Contact

Alle vragen over personeelszaken kun je stellen aan onze afdeling HR.
Bel ons op 076 504 56 14.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren