ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Samen eten

Overblijven

Overblijven met vrienden en vriendinnen: gezellig! Je kind neemt zijn eigen eten en drinken mee en we eten samen aan tafel. Daarna kunnen de kinderen lekker naar buiten, voor een potje voetbal of verstoppertje spelen. Binnen zijn er volop spelletjes, of ze gaan lekker tekenen. Het overblijfteam met vrijwilligers en pedagogisch medewerkers houdt een oogje in het zeil en zorgt voor een goede sfeer. Je kunt je kind online aanmelden voor het overblijven.

Aanmelden

Ga naar kober.flexkids.nl en meld je aan met je e-mailadres en wachtwoord. Geen wachtwoord meer? Deze vraag je eenvoudig aan via de link 'wachtwoord aanvragen'.
Nog geen Flexweb-account? Ga dan naar kober.flexkids.nl/aanvraag. Kies 'overblijven' en vul je gegevens in. Je krijgt dan een e-mail met de link om je wachtwoord voor Flexweb te registreren. Daarna kun je per kind de gewenste overblijfbeurten aanmelden. Bekijk hier de instructievideo's.

Informatie overblijven

Om ervoor te zorgen dat het overblijven goed verloopt hebben we de spelregels vastgelegd in een overblijfprotocol. Via de informatiekaart kun je medische bijzonderheden zoals bijvoorbeeld allergieën aan de overblijfcoördinator doorgeven. Voor al je vragen en opmerkingen over het overblijven neem je contact op met de overblijfcoördinator van de school. Je vindt deze in het contactblokje op de locatiepagina.

Vrijwilligers gezocht!

Heb jij tussen de middag een paar uurtjes vrij? Vind je het leuk om met kinderen om te gaan? Dan hebben wij plaats voor jou als vrijwilliger in een van onze overblijfteams. Kijk hier voor meer informatie.

Factuur

We factureren de overblijfbeurten achteraf, rond de 20e van de maand erop. Je kunt ook kiezen voor automatische incasso. Stuur dan een e-mail naar serviceteam@kober.nl, onder vermelding van je IBAN nummer en tenaamstelling. 

Scholen

Steeds meer kinderen blijven over op school. De wettelijke eisen worden steeds strenger en het is steeds moeilijker voldoende geschikte overblijfkrachten te vinden. Herkenbaar? Kober kinderopvang kan veel werk uit handen nemen. Wij zorgen voor professionele opvang tussen de middag. Van de financiële administratie tot het begeleiden van de overblijfteams: het is geregeld. Interesse? Neem dan contact met ons op. 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren