ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Overblijven:

Je wilt graag gebruik maken van het overblijven? Dit moet je weten. 

Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden overblijven

Hier laten we je stap voor stap zien hoe je je kind kunt aan- of afmelden.

Overblijfdagen

Vrijwilligers gezocht!

Heb jij tussen de middag een paar uurtjes vrij? Vind je het leuk om met kinderen om te gaan? Dan hebben wij plaats voor jou als vrijwilliger in een van onze overblijfteams.

Klik hier voor meer informatie.

Algemeen

Je wilt graag gebruik maken van het overblijven. Het overblijven heb je helemaal zelf in de hand. Je kunt de overblijfbeurten van je kind(eren) zelf online aan- en/of afmelden in Flexweb.

Algemeen

  • Je kunt je kind op de betreffende overblijfdag tot 10:00 uur ‘s ochtends online aanmelden;
  • Je kunt je kind aanmelden voor een incidentele overblijfdag of voor het hele schooljaar vaste dagen van de week vastleggen;
  • Bij afwezigheid meld je je kind vóór 10.00 uur online af. De overblijfbeurt wordt dan niet in rekening gebracht.
    Na iedere wijziging in Flexweb ontvang je automatisch een bevestigingsmail.
  • Je vernieuwt ieder schooljaar de aanmelding voor het overblijven. Je kind gaat immers naar een andere groep en ook de vaste overblijfdagen kunnen wijzigen. Je ontvangt van ons in de zomervakantie bericht vanaf welke datum je je kind voor het nieuwe schooljaar kunt aanmelden.

Overblijfprotocol, betalingsvoorwaarden en privacyverklaring
Om ervoor te zorgen dat het overblijven goed verloopt hebben we de spelregels vastgelegd in een overblijfprotocol. Bij aanmelden voor overblijven geldt dat je akkoord gaat met het overblijfprotocol,  onze betalingsvoorwaarden en onze privacyverklaring.

Kosten voor het overblijven
Voor een overzicht van de overblijfkosten verwijzen wij je graag door naar de pagina van de overblijf locaties. Selecteer de school of het kindcentrum waar je kind naar toe gaat. Op de locatiepagina vind je bovenaan de pagina de kosten per keer.
Staat de school er niet tussen dan heeft de school een continurooster of verzorgt Kober het overblijven niet. 

Betalen
We factureren de overblijfbeurten achteraf, rond de 20e van de maand erop.
Let op: Heb je een betalingsachterstand bij Kober? Dan kan je kind niet (meer) bij ons overblijven. Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze debiteurenbeheerders. Bel ons op 076 504 56 06 of stuur een e-mail naar debiteuren@kober.nl.

Bijzonderheden
Zijn er bijzonderheden (bijvoorbeeld allergieën of medicijnen) die wij bij het overblijven moeten weten? Vul dan de informatiekaart in en lever deze zo spoedig mogelijk in bij de overblijfcoördinator.

Overblijven opzeggen
Gedurende het schooljaar meld je zelf de aangemelde overblijfbeurten in Flexweb af.
Aan het einde van een schooljaar wordt de aanmelding automatisch beëindigd en hoef je niets te doen.

Vragen
Heb je nog een vraag, neem dan contact op met het serviceteam via serviceteam@kober.nl of via telefoonnummer (076) 504 56 05. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 07:30 uur en 18:00 uur.
Heb je een inhoudelijke vraag over het overblijven, neem dan contact op met de overblijfcoördinator. De contactgegevens vind je op op de pagina van de locaties.

We wensen je kind(eren) veel plezier bij het overblijven.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren