ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

instructievideo's

Je kunt je kind(eren) snel en eenvoudig digitaal aanmelden voor het overblijven.

We laten je graag zien hoe je jouw kinderen kunt aanmelden, met behulp van een instructievideo. De eerste video legt uit hoe je je kind(eren) aanmeldt. De tweede video laat zien hoe je een overblijfdag registreert.

Vergroten instructievideo

Voor het vergroten van de video klik je op het Youtube logo. Dan opent een nieuw venster. Eenmaal op ons Youtube kanaal is het mogelijk om de video paginagroot af te spelen.

Aanmelden

Ga naar kober.flexkids.nl en log in met de inlogcode die je hebt ontvangen voor Flexweb. Heb je nog geen Flexweb-account? Ga dan naar kober.flexkids.nl/aanvraag. Ga naar 'overblijven' en vul je gegevens in. Je krijgt dan een e-mail met de link om je wachtwoord voor Flexweb te registreren. Daarna kun je per kind de gewenste overblijfbeurten aanmelden. Bekijk hier de instructievideo's.

Informatie overblijven

Om ervoor te zorgen dat het overblijven goed verloopt hebben we de spelregels vastgelegd in een overblijfprotocol. Via de informatiekaart kun je medische bijzonderheden zoals bijvoorbeeld allergieën aan de overblijfcoördinator doorgeven. Voor al je vragen en opmerkingen over het overblijven neem je contact op met de overblijfcoördinator van de school. Je vindt deze in het contactblokje op de locatiepagina.

Vrijwilligers gezocht!

Heb jij tussen de middag een paar uurtjes vrij? Vind je het leuk om met kinderen om te gaan? Dan hebben wij plaats voor jou als vrijwilliger in een van onze overblijfteams. Kijk hier voor meer informatie.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren